Bízza profira a sminkelést!

sminkelés

Színes és csábító vamp, diszkrét nude vagy hangsúlyos szemek egy esti partihoz? A tokeletes-smink.hu weboldalon bejelentkezve biztos lehet abban, hogy a mester mindig pontosan tudja, hogy mit kell hozzáadni a vendég hibátlan megjelenéséhez.

A stúdióban a sminkelés folyamata során csak a legjobb világmárkák professzionális és hipoallergén kozmetikumait használják. Az összes szépészeti termék az ügyfél bőrtípusának megfelelően kerül kiválasztásra, ami nemcsak a kiváló vizuális hatás elérését teszi lehetővé, hanem a szükséges bőrápolás biztosítását is, minimalizálva a nem kívánt következményeket.

Ez az a hely, ahol a sminkelést mindig megpróbálják a lehető legkényelmesebbé tenni a kliensnek. Itt tudják, hogyan lehet a makeup-ja igazán tartós, így szó sem lehet az arcon lecsorgó szempillaspirálról vagy elmosódott szemfestékről.

A stúdióban figyelembe veszik, hogy a sminknek meddig kell hibátlannak maradnia és olyan kozmetikumokat választanak, amelyek a sminkelés után is képesek biztosítani a szükséges tartósságot. A mester azt is megtanítja, hogyan lehet tökéletesen karbantartani az arcfestést. Mindig bátran megosztja a szakmai titkait, amikor erre az ügyfélnek szüksége van.

A tökéletes makeup elkészítése előtt, a mester mindig rákérdez annak az eseménynek a jellegére, amire a sminkelés készül, megismeri az összes fontos részletet és a preferenciákat. A vendég mutathat képeket is az internetről, hogy a szakember jobban megértse, mit szeretne pontosan. A professzionális sminkelés révén pedig bárki magabiztosan indulhat el bármilyen alkalomra!