Barátságos szállás Mátra szívében

szállás Mátra

Bárhová tervezünk is kirándulni, a minden szempontból megfelelő szállás az első dolog, amit megpróbálunk biztosítani magunknak. A hegyekbe látogató személyeknek a szállás Mátra területén többféle lehet, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. De a Mátra vendégházai mellett több érv is szól, ezért érdemes megfontolni azt, hogy ezek közül válasszunk.

Az igényes vendégházak többségének tulajdonosai arra törekednek, hogy modern bútorokkal, korszerű elektronikai berendezésekkel lássák el a helyiségeket. Tehát a szállás Mátrában ebből a szempontból is jó döntés. Másik pozitívum, hogy ezeken a helyeken is lehet SZÉP kártyával fizetni.

Például a Kétkerék Vendégházban már 4 éve lehet így kiegyenlíteni a számlát. Ha ezt választjuk, akkor nem kell a reggeli készítésének nyűgjével bajlódni, mert a vendéglátók ezt megoldják, a vendégek kívánsága szerint készítik el az ételeket. Mivel ez a szállás Mátra szívében közel van a faluhoz, így akár étteremben is vacsorázhatunk. Ráadásul itt nem recepciós, hanem a tulajdonosok fogadják a vendégeket.