Az Intex medence ideális helyének megtalálása

Intex medence

Nyáron a víz jelenti a legjobb mentsvárat ahhoz, hogy kibírjuk az óriási hőséget. Azonban nemcsak a belsőleg történő hidratálás segíthet, hanem a hűsítő fürdő is, amit egy Intex medence által otthon is bármikor átélhetünk, nem csupán a strandon vagy a vízparton.

Csak kell találni egy helyet, ahol nincs útban és akár egész szezonban kint maradhat az Intex medence, mert nem tesz kárt benne sem a Nap, sem szél vagy az eső. Persze nem árt azért némileg védett helyre tenni, hogy például délben ne a tűző Napon kelljen üldögéljünk, ha éppen akkor fürdőznénk egy kicsit, illetve egy kis szél se vegye el a kedvünket ettől.

Akár valami nyitott sátrat vagy napernyőt is lehet tenni az Intex medence felé, így még egy hirtelen zápor sem fog kizavarni a kellemes hőmérsékletű vízből, hanem megvárhatjuk míg eláll az eső és ugyanúgy folytatódhat a medencés parti. Sőt, ezzel a megoldással a napszúrástól, illetve a leégéstől is megóvhatjuk magunkat, tehát mindenképpen hasznos lehet, ha az Intex medence valamiféle tető alá kerül.