Az akkumulátoros fűkasza megállja a helyét!

akkumulátoros fűkasza

Az udvarban, kertben elsősorban a fák, bokrok és a különféle akadályt képező kerti objektumok miatt, a fűnyíróval nem lehet mindenhová beférkőzni, így a fűfelület teljes kezeléséhez még más eszköz is szükséges lehet esetenként. Az akkumulátoros fűkasza nem csupán ilyen helyzetekben válhat előnyünkre, hanem olyankor is, amikor makrancosabb bozótossal állunk szembe.

Ilyen szituációban a szegélyvágóval nem lehetünk eléggé hatékonyak, viszont az akkumulátoros fűkasza tökéletes eszköznek ígérkezik. Bizonyára ismeri a Makita gyártót, aminek a neve szinte eggyé vált a kertrendezéssel és egyébként bárminemű szerszámgépekkel.

Ennek megfelelően, a szerszamoazis.com webáruház felhozatalában az akkumulátoros fűkasza mellett, számos más kézi masina és szerszám megvásárolható kényelmesen, az otthonunkból böngészve a kínálatot. Sokan esküsznek a benzinmotoros változatra, mert ilyen is van bőven a palettán, viszont az akkumulátoros verzió a tévhitekkel ellentétben, igen hatékony teljesítményre képes, ezen felül pedig szinte zajtalanul végzi a dolgát.