Atlantisz az özönvíz előtti világ tényleg létezett?

Atlantisz az özönvíz előtti világ

Sokak szerint a régmúltban volt egy olyan földrész, ahol az emberek igen magas tudatossági szinten éltek. Viszont ez a sziget valamilyen ok folytán megsemmisült. Sajnos, a kutatások ellenére sem sikerült még a nyomára bukkanni.

Az Atlantisz az özönvíz előtti világ című könyv erről a témáról szól. Rengeteg illusztráció található benne, ennek köszönhetően az olvasó pedig könnyebben el tudja képzelni, hogy pontosan miként nézhetett ki ez a világ. Ignatius Donnelly műve egyfajta összefoglaló az elsüllyedt földrészről.

Nem csoda, hogy ez a mítosz olyan sok olvasót elbűvöl. Az Atlantisz az özönvíz előtti világ 400 oldalon dolgozza fel a regéket, a mondákat és a kutatási eredményeket. Többféle meglepő állítással találkozhatunk benne.

Egyrészt, a szerző szerint Atlantisz a Földközi-tenger óceáni bejáratánál helyezkedett el. Az emberiségnek itt nyílt alkalma arra, hogy kiemelkedjen a barbárságból, ami a szerző szerint sikerült is. Az Atlantisz az özönvíz előtti világ bármikor megrendelhető az online shopból.