Ásvány karkötő a bátorság erejével

ásvány karkötő

A különleges ékszerek érdekes jellege elvarázsol bennünket, ezért nem csoda, hogy sok hölgy dönt a viselésük mellett. Annál inkább, mert egy jól kiválasztott ásvány karkötő beszerzésével az adott kristály jótékony hatásait is megkapják.

Nemcsak gyönyörű például a tigrisszem felhasználásával előállított ékszer, hanem elősegíti az öntudat felismerését, valamint a régi hozott gondolatminták elengedését. A spirituális úton járóknak ajánlott ez az ásvány karkötő, mivel a kristály segíti a fizikai sík elfogadását, a benne való leföldelődést. Érdemes továbbá ezt az ékszert választania, ha lazán és könnyedén szeretne szembenézni a dolgokkal, hiszen ebben a kőben benne van a bátorság ereje is. Ugyanakkor, a nem spirituális kíváncsi személyekre is jótékonyan hat ez a kő, mert segít elindulni a felfedezésben.

Jelentősen hozzájárul a szellemi-lelki megújuláshoz és feltöltődéshez. Mindezeket a jótékony hatásokat elérjük a karperec viselésével. Az ásvány karkötő kedvező anyagi feltételek mellett történik a gyogyitokovek.eu webshopban.