Amitől a férfi pénztárca valóban kiváló

férfi pénztárca

Minden férfinek szüksége van egy praktikus pénztárcára, ami a pénznek, a bankkártyáknak, a személyinek és egyéb fontos kellékeknek is helyet biztosít. Rengeteg típusú férfi pénztárca kapható manapság, boltokban, internetes áruházakban, bevásárlóközpontokban és megannyi egyéb helyen.

De pontosan milyen modellek közül lehet választani? Ott vannak a fekvő téglalap alakú pénztárcák. Ezeknek a két fedelét egy füllel össze lehet kapcsolni. Vannak olyan típusok, amelyek nem rendelkeznek külső átkapcsolófüllel. Az efféle férfi pénztárca több méretben és színben is megvehető.

Nagyon népszerűek a fekete és barna fajták. A kellék a legtöbb esetben tartalmaz két darab papírpénztartó rekeszt, 7-10 kártyatartót és nagyjából 3 irattartót, illetve aprópénztartót. Egyes változatoknál ezen kívül cipzárral zárható zsebet is beépítenek a készítők.

Kapható az a változat is, amelyiknél kívül cipzárral zárható zseb van, illetve aminél a fedelek körben becipzározhatóak. Sokak nagy kedvence az a férfi pénztárca, amelyiknek a belsejében két irat- és kártyatartó található, amelyeket belső átkapcsolófüllel lehet zárni.

Nagy népszerűségnek örvend még az álló irattartó férfi pénztárca is. Ez egy álló téglalap alakú tartozék. Ennek a fedeleit egy külső füllel összekapcsolhatja a tulajdonos. Persze itt is vannak olyanok, amelyek nem rendelkeznek ezzel a kis kellékkel. Az ilyen fajtákat sokszor a nők is használják, tehát uniszex modellek.

Leginkább csak a pénztárcák színe határozza meg, hogy hölgy vagy férfi vásárló részére alkalmas az adott típus. A férfi pénztárca része egy vagy két darab papírpénztartó, sok irattartó és kártyatartó, illetve az irattartó pénztárca belsejének jobb oldalában egy fedéllel zárható aprópénztartó is felfedezhető. Hol is vehető meg ez a két fajta férfi pénztárca ?

Bő termékkínálattal, reális árakkal várja a klienseket a Bagbox cég. A webshop termékei között mindenki hamar megtalálhatja azt a pénztárcát, amelyikre már nagyon régóta vágyik. Érdemes lehet még ma ellátogatni a bagbox.hu oldalra és kiválasztani az ideális produktumot.