A WDH 520 esztétikailag kifogástalan

WDH 520

A berendezés a túlzottan párás szobában nagyon jól jön, illetve kifogástalanul végzi a dolgát. A WDH 520 hatalmas előnye, hogy a hatékonysága mellett pénzt is takaríthat meg Önnek, az alacsony áramfogyasztásának köszönhetően. Esztétikailag mindenhol megállja a helyét.

Általa megelőzheti a penészképződést, ami csúnya foltokat hagy a falakon amellett, hogy rendkívül egészségtelen is. Napi 25 liter párát képes összegyűjteni. Nem igényel felügyeletet, mivel ha megtelik a tartály, akkor automatikusan kikapcsol, mellesleg ezt egy jelzőfény is mutatja.

A WDH 520 fel van szerelve egy tömlőcsatlakozóval, aminek a segítségével az összegyűjtött csapadékot elvezetheti egy lefolyóba. Ha így tesz, akkor nincs szükség a tartályürítésre. A készülékre garanciát is vállal a gyártó. A rengeteg pozitív visszajelzés bizonyítja azt, hogy a garancia után még sok évig ugyanolyan hatékonyan dolgozik a rendszer, mint újkorában. A WDH 520 a mosott ruhából kipárolgott vizet gyorsan megköti, így a ruhák száradási ideje sokkal rövidebb lesz.