A vodka ár széles skálán mozog

vodka ár

A világon az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő és egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a vodka. Ez egy színtelen égetett szesz, aminek az etanol és víz az alkotója. Webshopunkban minden vodka ár feltüntetésre került, így könnyebben számon lehet tartani, hogy mennyibe kerül a kiválasztott fajta.

A piacon nagy kínálat van a különböző országokból eredő kiváló minőségű vodkákból. Kedvére válogathat eredeti orosz (Legend of Kremlin, Kauffman, Beluga), lengyel (Zubrowka), magyar (Kalinka, Royal) és számos más ország kiválóságai közül.

A vodka ár, a minőségtől függően, széles palettán mozog. A nálunk fellelhető italok közös tulajdonsága, hogy egyformán kiváló színvonalat képviselnek.

Amennyiben nem szereti a semleges ízét, akkor lehetősége van különböző gyümölcs aromákkal ízesített különlegességeket beszerezni. Sőt, ha egy kis színt szeretne a poharába csempészni, akkor próbálja ki a színesítetteket is! Biztosítsa a hangulatot a rengeteg finom nedűvel, a kiszállításról pedig mi gondoskodunk!