A sportos és sokoldalú Cross kerékpár

Cross kerékpár

Igazi kalandokhoz megálmodott bicikli fajtáról sokat beszélhetünk, hiszen leginkább erdei ösvényen, terepen használható darabról van szó. Ezek a modellek kiválóan fekszenek a terepen, mivel a Cross kerékpár szerkezetének elején teleszkóppal felszerelt, ami kifejezetten az egyenetlen utakra lett tervezve.

Fontos tudni, hogy ezek a fajták a sportosabb tulajdonságuk miatt nem rendelkeznek gyárilag csomagtartóval és sárvédővel. Természetesen, ha valakinek szüksége van ezekre, akkor pótolhatóak, hiszen egyszerűen felszerelhetőek a Cross kerékpárra. Ehhez a weboldalunkon kitűnő minőségű alkatrészek és kiegészítők is találhatóak.

Akár kirándulni megyünk a hétvégén a családdal vagy a munkába járást szeretnénk sportosabban végezni, tökéletes választás ez a modell. Az oldalon kizárólag ismert márkák fajtáit veheti szemügyre, mint a Kellys, KTM, Cube modellek.

Ez a legsokoldalúbb fajta, ami nemcsak a Cross kerékpár szerelmeseinek ajánlott, hanem bárkinek, aki a terepen vagy az aszfalton szeretné kipróbálni ezt a lenyűgöző típust. Nézzen szét az oldalunkon és válogasson kedvére!