A Samsung A52 nem okoz csalódást

samsung a52

Ez a készülék biztosan ki fogja elégíteni az igényeit, ha megvásárolja. A Samsung A52 kifogástalan designnal rendelkezik. A képernyő 6,5 colos, 120 Hz-s képfrissítési frekvenciával. A felbontása 1080*2400 pixeles. A pixel sűrűsége 407, emellett 800 Nit fényerősségi értékkel bíró Amoled kijelzőt kapott. Az akkumulátor 4500 mAh kapacitással rendelkezik.

Gyorstöltési funkcióval is el van látva. A Samsung A52 kamera tekintetében is megállja a helyét. A főkamera 64 Mp, emellett fel lett szerelve optikai képstabilizációval is, ami nagy előrelépést jelent. Az előlapra a fejlesztők egy 32 Mp szelfi kamerát helyeztek.

A mobil joggal nevezhető népszerűnek a piacon, hiszen egy stílusos formavilággal és korrekt tudással rendelkező darabról van szó. A beszerzése nem bonyolult, mivel történhet a hagyományos üzletekből és a webáruházakból is. A Samsung A52 egy középkategóriás készülék, ezért ha valaki ilyen minőségben gondolkodik, akkor édemes fontolóra vennie ezt a lehetőséget. Az üzletekben található termékek mindegyike garanciás.