A Sadolin vastaglazúr megóvja a fát

sadolin

Legyen szó egy új bútorról vagy a frissen elkészült teraszról, a fafelületeknél minden esetben gondoskodnunk kell a megfelelő védelemről. A Sadolin vastaglazúr az időjárás és az egyéb behatások következményeitől óv, ráadásul használata egyszerű és kényelmes.

Felhordása során eltérően járjunk el kültéri, illetve beltéri felhasználás esetén. A szabadban lévő faszerkezetek ugyanis fokozottan ki vannak téve a károsodásnak, így a kezelést friss felület esetén mindig alapozóval kezdjük. A Sadolin Base Plus szerencsére erre tökéletes megoldást nyújt. Ezt követően az eljárás minden alkalommal ugyanaz, ecsettel vagy hengerrel, 2-3 rétegben kell felvinni a vastaglazúrt. A festéket nem szükséges hígítani, a teljes száradás pedig megfelelő körülmények között pár óra alatt végbemegy.

Ügyeljünk rá, hogy a szerszámokat közvetlenül a használat után alaposan elmossuk, így megelőzve a későbbi kényelmetlenségeket. A Sadolin termékek körültekintő használatával könnyedén megóvhatjuk fából készült tárgyak állapotát.