A portáldaru használata egyszerű

Portáldaru

Nagyon fontos dolog, hogy a kikötők hamar felépülnek, hiszen az országok közötti kereskedelem nem állhat le egy percre sem. A portáldaru óriási segítséget nyújt ebben a dologban. Ez a berendezés folyamatosan fejlődik. A sebessége nagy és rendkívül könnyű a súlya. Használható még műhelyekben, különböző ipari épületekben, raktárakban, ezen kívül még kültéren is.

Nagy előnye, hogy könnyen mozgatható, valamint mobilitást kínál. Beszerelése rendkívül egyszerű. Ha az adott helyen végzett a munkájával, akkor elég egyszerűen áttelepíthető más munkálati területre. A portáldaru kiváló megoldás olyan csarnokokba, ahol nincs lehetőség felsőszintű változatok telepítésére.

Általában ezzel a berendezéssel maximum 6,3 t teherbírás és 20 m fesztáv biztosítható. Azonban ez változhat az egyedi tervezés alkalmával, hiszen különböző igényeket is ki tudnak elégíteni a gyártók. A portáldaru nagyon népszerű eszköz, ha az építőiparról van szó, hiszen gyors és a használata is egyszerű, így a munkálatok hamarabb befejeződhetnek.