A pezsgő árak nálunk a földön járnak

pezsgő

Egy pezsgő kibontása által minden pillanat ünneppé varázsolható. Nem hiába a pezsgő a különleges alkalmak és a luxusnak a szimbóluma. Nem más, mint egyfajta borszármazék, aminél a második érés már a palackban történik. A pezsgő árak nálunk tökéletesen pénztárcabarát jellegűek, hiszen már 1.090 Forinttól minőségi nedűt vásárolhat, de csak az erre szánt összeg és az alkalom különlegessége szabhat határt az áraknak.

A hozzáértők szerint, a borhoz hasonlóan, a pezsgőből is a száraz variációk adják a különleges élményt, de ettől elvonatkoztatva mégis az édes típusokat vásárolják fel a legnagyobb mértékben. Kínálatunkban megtalálhatóak a Törley, BB, valamint Freixenet pezsgők egyaránt.

Aki extra különlegesre vágyik és a magas pezsgő árak nem jelentenek akadályt, annak szívből ajánljuk Don Perignon legexkluzívabb fajtáit. Ezek helyet foglaltak a világ egyik leghíresebb és legismertebb pezsgői között. Látogasson el az idrinks.hu oldalunkra, tekintse meg széles kínálatunkat és kóstoljon meg a fenséges nedűket!