A műhelyben nélkülözhetetlen a csavartartó doboz

Csavartartó doboz széles választékban

Autószerelőknek, barkács- és más műhelyeknek kialakított, fiókos tárolót keres, amiben minden darab csavar helyet kaphat? A csavartartó doboz nemcsak a rend megtartása miatt fontos, a rendezett, különféle méretű csavarok csoportosítása a munkavégzést is jelentősen képes megkönnyíteni.

Látogasson el a Curver honlapjára, ahol vonzó áron szerezheti be a csavartartó doboz valamelyik változatát! Attól függően, hogy mennyi csavarral vagy apró mütyürrel szokott dolgozni, választhat kisebb vagy nagyobb változatot.

A 4 részes rendszernek egymásba illeszthető műanyag fiókjai vannak, így mindig felülre helyezheti azt a részt, aminek tartalmát éppen használni készül. A műanyag csavartartó doboz tisztántartása is egyszerű, hiszen egyszerű mosogatószeres vízzel át tudja mosni, így nem marad rajta maszatos ujjlenyomat.

Amikor már minden rekesz foglalt, vehet utólag is hozzá plusz fiókokat, így könnyedén tudja bővíteni. Asztal mellett vagy asztalon egyaránt jó helyen lesz. Ez a termék csavarozóhoz járó fejek, platnik és anyák tárolására is kiváló.