A Makita szerszámok minőségi darabok

Makita

A műhelyekben és az otthonokban gyakran mutatkozik igény valamilyen szerszám bevetésére. A Makita cég megbízható és minőségi ipari kisgépeket gyárt már évtizedek óta.

Termékpalettája igen széles, csak a webáruházban több száz darab található a legkülönfélébb akkus berendezésekből, kezdve a csavarbehajtóktól és a betonacél kötözőktől, a különféle csiszolókon át egészen az olyan, nem mindenhol fellelhető géppel, mint amilyen a falcsiszoló zsiráf.

A Makita falszkennereket, lyukasztókat, gér-, gipszkarton- és gyémántvágókat, vákuumszivattyúkat, de kartuskinyomókat, körfűrészeket, vésőgépeket, lamellázókat is az érdeklődők rendelkezésére bocsájt. A gyár kínálatában olyan termékek is megtalálhatóak, amelyek nem konkrétan a munkavégzéshez kellenek, hanem a munkások kényelme, biztonsága és egészségének védelme érdekében.

A Makita hűthető, illetve fűthető kabátjai és mellényei elviselhetőbbé teszik az extrém munkahelyi feltételeket is, de található a felhozatalban strapabíró rádió, sőt, még kávéfőző is.