A korszerű Makita sarokcsiszoló alkalmas otthoni, de ipari használatra is

Makita sarokcsiszoló

A Szerszámoázis webáruházban minden kéziszerszám és berendezés megtalálható, amire a ház körül, a barkácstevékenységek során vagy éppen az ipari termelésben szükség lehet.

Ezek egyike a minőségi, japán gyártmányú Makita sarokcsiszoló. A kisebb tárcsaméretűek, mint amilyenek a 115-125 mm-ig terjedőek, leginkább otthoni alkalmazásra ajánlottak, de megállják a helyüket a műhelyekben is. A kezelhetősége úgy a kisebbeknek, mint a nagyobbaknak könnyű és precíz vágásokra alkalmasak, de csiszolási feladatokra is kiválóak.

Sokoldalú készülék a Makita sarokcsiszoló, a fémek mellett, faanyagok, műanyagok, PVC csövek és egyéb vágására is bevethetőek, akárcsak a méretre szabás feladatának az elvégzésére.

Az erősebb gépek 230 mm tárcsa átmérőjűek, ezek kimondottan profi, ipari felhasználáshoz lettek tervezve. A méreteikben különböznek a készülékek, de mindegyik Makita sarokcsiszoló modellről elmondható, hogy korszerűek, praktikusak és fel vannak szerelve többek között lágyindítással, tengelyrögzítéssel és csúszókapcsoló funkcióval.