A kölyök kutyatáp sokfélesége határtalan

kölyök kutyatáp

A kicsi állatoknak, közöttük a kutyáknak is egészen más típusú étrendre van szükségük, mint a felnőtt, erejük teljében lévő jószágoknak. Éppen ezért joggal született meg a kölyök kutyatáp gondolata a gyártók fejében, a piac pedig nagy örömmel fogadta, de ez természetesen nem tegnap történt, hanem jóval régebben.

Az ízesítés jellege és sokfélesége nagyjából megegyezik a felnőtt ebek étrendjénél tapasztaltakkal, vagyis rendkívül sok eltérő íz létezik, amelyek közül nehéz a választás, hiszen az egyik jobb, mint a másik.

Tudományosan nem igazán lehet megközelíteni a választást, hiszen a kicsi kutyusoknak éppen úgy vannak prioritásaik és ízlésük, mint más állatoknak. Ezeket érdemes figyelni és ennek tükrében válogatni.

A kölyök kutyatáp általában kisebb kiszerelésben kapható, de persze vannak kivételek. A kisebb méretű tasakoknak egyebek mellett az előnyük az, hogy rugalmasabban lehet reagálni az ízlésük és étvágyuk esetleges változására. A gazdik általában szívesen járnak a kis jószágok kedvében.