A Hecht és Riwall rotációs kapa

rotációs kapa
rotációs kapa

A mezőgazdaságban tevékenykedők tisztában vannak vele, hogy mennyivel egyszerűbb a munka egy modern masinával. Gyakran használatos a rotációs kapa, ami nem csupán farmokon, hanem otthoni kertekben is jó szolgálatot tehet. Aki szeret ezt-azt ültetni és a kerttel foglalkozni, biztosan nem bánja meg, ha ezt a remek szerszámot beszerzi.

A DenaKert shopban megvehető Hecht rotációs kapa egy kiváló eszköz, amelyik teljes mértékben képes kiváltani a megszokott kézi munkát. A praktikusságával és hatékonyságával remekelő tartozékkal a föld előkészítése, fellazítása és megmozgatása a lehető legegyszerűbbé válik. A kapálógép számos különböző kivitelben érhető el.

Sokaknak egy olcsóbb, szimplább modellre van szükségük, míg mások egy drágább, nagy teljesítményre képes produktumot akarnak megvenni. Ha csak a hátsó kertben szeretne az ember ültetni néhány növényt, akkor a Hecht 732, 738, 739 és a 743 B modellek bármelyike is praktikus, költséghatékony választásnak fog bizonyulni. Nagyobb kerteknél azonban már érdemes inkább fontolóra venni a Riwall rotációs kapa fajtát, főleg az RPT 6060 benzinmotoros változatot.