A gyöngyös karkötő az elegancia megtestesítője

gyöngyös karkötő
gyöngyös karkötő

Ahogy a ruhák esetében, úgy az ékszerek terén is mindig új trendek bukkannak fel. A gyöngyös karkötő klasszikus darab új köntösben. A finomságot és nőiességet közvetítő gyöngyök új színekkel és formavilággal párosulnak a legújabb modellekben. A gyöngy mindig is a tisztaságot, ártatlanságot jelképezte, éppen ezért örök divat.

Manapság pedig olyannyira felkapott, hogy nemcsak az ékszereken, hanem a ruhákon, kiegészítőkön is helyet kap. A legjobb helye azonban kétségtelenül egy végtelenül elegáns ékszeren van. A gyöngyös karkötő bármelyik alkalmi öltözékhez passzol, de a hétköznapi szetteket is kiemeli. A valódi gyöngyök meglehetősen drágák, viszont ezeket kiválóan helyettesítik a jó minőségi utánzatok. Az ilyeneket tartalmazó gyöngyös karkötő sokkal megfizethetőbb, ezért több modellt is beszerezhetünk magunknak vagy valamelyik kedves ismerősünknek, rokonunknak.

Az ekszerem.hu webáruházban ez a fajta kiegészítő is megrendelhető többféle kivitelben. Nagyon elegáns és nőies darab például az ezüsttel kombinált típus.