A Dulux Simply Refresh a konyhában lehengerlőt alkot!

Dulux Simply Refresh

Egy ingatlan bérlése vagy vásárlása után teljesen természetes dolog, ha szükséges jó néhány dolgot beszerezni vagy megreparálni. Ilyenkor nagyon jó szolgálatot tehet a Dulux Simply Refresh konyhabútorfesték, amivel kiváló összképet és hatást lehet elérni. Nem kell feltétlenül valami újat vásárolni ahhoz, hogy az egyes helyiségek bútorai kicsit modernebbek, szebbek legyenek.

Ez a termék könnyedén felvihető festetlen vagy akár festett felületre is, így ez sem szabhat gátat a kreatív munkának. A lakkozott faanyagok is jó barátai, ott is csodát lehet alkotni a segítésével.

Ezen felül, laminált bútorlapra, MDF-re valamint még PVC-re is hasznosítható. Előnye, hogy egyben alapozásként is szolgál, vagyis időt és pénzt lehet vele spórolni. A zsírfoltoknak is búcsút lehet inteni, hiszen ellenálló lesz azzal szemben is. Nincs szükség hígításra, mert közvetlenül hasznosítható.

A Dulux Simply Refresh 1 óra száradási időt igényel, de 5-6 óra múlva érdemes a következő réteget felvinni. A selyemfényű kivitelezés remek elegyet alkot, így a Dulux Simply Refresh végeredménye garantáltan megéri a fáradozást!