Milyen legyen a WC tető?

WC tető

Nehéz lenne megszámolni, hogy egy nap leforgása alatt, hányszor keressük fel a toalettet. Az biztos, hogy rengeteg esetben kell ellátogatnunk a mellékhelyiségbe. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között tudjuk elvégezni a dolgunkat. Amennyiben a WC tető kényelmes, sokkal kellemesebb élményben lehet részünk.

Ez azt jelenti, alaposan át kell gondolnunk, hogy milyen terméket választunk. A nézelődéshez megfelelő hely a wculoke.hu weboldal. Itt azt is megtudhatjuk, hogy első körben azt kell eldöntenünk, milyen anyagból készüljön a WC tető. Régebben a legtöbben a fát részesítették előnyben, azonban napjainkban a többség már inkább a műanyagot választja. Ez sokkal tartósabbnak számít és a takarítása is lényegesen egyszerűbb. Másrészt viszont, a fa olcsóbban vehető meg. A fent említett weboldalon könnyen meg lehet tekinteni az árakat. Természetesen a márkától is függ, hogy melyik termék mennyibe kerül.

Az internetről a Novaservis és az Alcaplast WC tető vásárolható meg. Újdonságnak számít az antibakteriális változat, tehát ezzel is érdemes próbát tenni. A színek szempontjából bőven van kínálat. A fából készített változatok esetében világosabb és sötétebb árnyalatok kaphatóak. A műanyag WC ülőke esetében jóval nagyobb a készlet. Az egyszínűek közül a fehér a leggyakoribb. Akad itt néhány különlegesség is, hiszen kapható pisztácia színű változat. Mostanában nagyon népszerűek a mintás termékek. Ezeken általában színes alakzatok láthatóak. A műanyag WC ülőke másik típusa fényképekkel van díszítve. Általában állatok figyelhetőek meg rajta.

A kiskutyás változat igazán kedvelt a vásárlók körében. Persze nem csupán a kinézetet kell figyelembe venni a vásárláskor. Fontos az is, hogy a műanyag WC ülőke felszerelése egyszerű legyen. A 21. században már kapható olyan változat, ami úgynevezett easy click rendszerben használható. Ezen kívül az is lényeges, hogy az ne csapódjon le állandóan. Ennek tekintetében, érdemes a lecsapódást meggátoló változat mellett dönteni. Nem túl drága, de számos előnnyel jár a használata.

Print Friendly, PDF & Email