Kitűnő választás az akril kád

akril kád
akril kád
Akril kád

A már több évtizede szolgáló szaniterek idővel megérnek a cserére. Amikor ez bekövetkezik, akkor érdemes adni a részletekre és alaposan megfontolni, hogy milyen termékek kerülnek a régiek helyére. A modern kor egyik közkedvelt árucikke az akril kád, ami már temérdek otthonban van jelen és teszi hűségesen a dolgát.

Mit tudunk erről a típusról? Sokoldalú, kényelmes, tapintásra nem ad hideg érzetet és az átmelegedés után, amit a benne lévő forró víz biztosít, csak nehezen hűl le. Az akril kád sokáig nem sárgul meg és alapból könnyen tisztítható. Természetesen érdemes odafigyelni, hogy ez a folyamat mivel történik, mert egyes készítmények olyan összetevőkkel rendelkezhetnek, amelyek felsértik a fedőréteget.

Számos kényelmi funkcióval szolgálhat az akril kád, ezért mindenképpen alaposan figyeljük meg, hogy melyik kivitel lesz a nyerő! A gepeszcentrum.hu weboldalon megtaláljuk a részletes műszaki paramétereket minden változat esetében, aminek függvényében már sokkal könnyebben döntésre juthatunk.

Print Friendly, PDF & Email