A nyerspezsgő az alapja a pezsgőknek

Nyerspezsgő

A gyártási folyamat során, minden termék valamilyen alapanyagból illetve azok kombinációjából készül. Főzéskor például több hozzávalóból készül el az étel és nincs ez másképp az italok készítésénél sem. A nyerspezsgő kifejezés talán ismeretlen az embereknek, ezért érdemes lehet megismerni a pezsgőgyártás rejtelmeit. Az ital alapját a nyerspezsgő adja, ami a kiváló minőségű szőlőből készül.

Ennek íze eredendően savanykás, száraz és fanyar. Sokan ezt is kedvelik, ezért éppen nekik szánja a gyártó a Brut ízt, ami a nyers ízek megtestesítője. A további pezsgőfajták mind a nyerspezsgő változó cukortartalommal kevert típusai, amelyek annak megfelelően vannak elnevezve. A boltok polcain gyakran találkozhatunk a közismert Doux elnevezéssel, de ezen kívül a Sec vagy Demi Sec is jól ismert.

Ezek a száraz, félszáraz vagy édes pezsgők, amelyekben egyre több a cukortartalom. A nyerspezsgő ilyen formában képezi mindegyiknek az alapját. A francoispezsgo.hu webáruházban minden íz-kategóriában találhat finomabbnál-finomabb italokat.

Print Friendly, PDF & Email

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás